Asennukset ja päivitykset

 

Saat Vertex Flow'n käyttöösi usealla eri tavalla. Voit tutustua Vertex Flow tuotteeseen asentamalla esittelyohjelmiston, tilata asennukset ja päivitykset meiltä ostopalveluna tai asentaa itse asennusohjeiden avulla. Suosittelemme asennusta ja päivitystä ostopalveluna, näin voit keskittyä omaan liiketoimintaasi ja saat uusimmat versiot käyttöösi helposti.

Flow esittelyohjelmiston asennus

Asentamalla aikarajatun esittelyversion sinun on helppo opetella Flow'n käyttöä esimerkkien avulla. Saat asennuspaketit ja lisenssit käyttöösi ottamalle meihin yhteyttä.

Asennus- ja päivitystyö ostopalveluna

Epäiletkö teknistä osaamistasi? Haluatko säästää aikaa ja varmistaa järjestelmäsi sujuvan toimivuuden läpi organisaation? Halutessasi tarjoamme päivitystyön Vertex Systems Oy:n asiantuntijoiden tekemänä - ota yhteys myyntiin.

Ohjeet tuotantoversion asentamiseen

Vertex Flow toimii useissa eri käyttöjärjestelmissä ja niiden eri versiossa. Riittävällä osaamisella järjestelmä on asennettavissa (ja käytettävissä) eri laitteissa ja käyttöjärjestelmäversiossa. Perussääntönämme on että tuemme kahta viimeisintä versiota. Rajoittamalla tuettuja sovellusalustoja ja niiden versioiden määrää varmistamme järjestelmän luotettavan toiminnan tuotantoympäristössä ja ensiluokkaisen tuen. Voit aloittaa asentamisen tutustumalla Vertex Flow asennusohjeisiin.