Kalustaminen ja muokkaus 2019

 


 

Nopeuta työskentelyäsi suosikkien avulla

Lisää usein käyttämiäsi kalusteita selaimesi Suosikit-osioon ja siten nopeutat työskentelyäsi.

  • Kalusteita voi vapaasti lisätä ja poistaa suosikeista.
  • Voit myös perustaa uusia kansioita suosikkien alle tarpeesi mukaan.


Laatikon siirto

Kalusteen muokkausdialogissa on nyt mahdollista siirtää myös laatikoita hyllyjen lisäksi. 
Isoissa keittiöissä työskentely on nopeampaa kuin aikaisemmin

Työskentely on nopeampaa, koska kokoonpanojen ehtojen hallinta on uudistettu. Tämä näkyy etenkin sellaisissa huoneissa, joissa on paljon kalusteita. 


Kalusteen sallitut ovet

Jos oletusovi ei ole sallittu kalusteelle, tulee korvaavan oven valintaan näkyviin vain ne ovet, jotka ovat sallittuja kalusteelle. Jos ovea ei halua valita, peruuta napilla voi nyt keskeyttää kalusteen lisäyksen. 

Oletussyvyydet tasokohtaiseksi

Tasoille voidaan määritellä tasotietokannassa omat oletustasosyvyydet, jotka on valittavissa tasolle tasodialogissa tasoa lisättäessä. 

Täytteet ja listat

Täytteiden ja listojen lisäyksessä tarkistetaan kalusteiden päällekkäisyydet, eikä esim. koristelistoja lisätä enää virheellisesti alemman kalusteen yläpuolelle.


Ovet

Sormiurallisille oville voi nyt määritellä sormiuran paikan esim. siten, että yläkaapeissa ohjelma huolehtii automaattisesti, että sormiura tulee oven alareunaan.

Kahdesta ovesta toisiinsa liitetyt ovet (käytetään esim. komeroissa) toimivat  eri toiminnoissa nyt kuin ne olisivat yksi yhtenäinen ovi.

Työstökonelinkit

Uusi optio työstötiedon siirtämiseen Maestro ohjelmaan. Työstötiedot siirretään käyttäen dxf -formaattia (tekninen). Maestro linkki on sovitettu säilytysjärjestelmäsuunnitteluun.

Altaiden lisäys

Symmetrisissä altaissa on nyt keskipistekiinnitys sekä vaakasuuntainen vapautus oletuksena. Näin voit sijoittaa altaan yhdellä digitoinnilla haluamasi kalusteen yläpuolelle osoittamalla kalusteen tai kalusteen oven viivan keskikohtaa.  


Keittiön peilaus

Keittiön peilaus huolehtii nyt myös täytteet kohdalleen, jolloin automaattilistoitukset toimivat paremmin.