Tutustu tarkemmin

Muokkaa kalustetta Kalustevelholla (tuoteoptio).

Minkä tahansa kalusteen voi ottaa muokattavaksi kalustesuunnittelutilaan uuden option avulla. Kaluste avataan omaan ikkunaan, jossa siitä voidaan muokata asiakaskohtainen ratkaisu InD G4 kalustesuunnittelusta löytyvillä työkaluilla. Kalusteisiin voidaan lisätä uusia komponentteja, poistaa nykyisiä ja muokata kalusteen rakennetta haluttuun muotoon. Lisättävät rungon osat perivät materiaalinsa ja värinsä muokattavalta kalusteelta. Muokkauksen jälkeen kaluste palautuu paikalleen huonetilaan.

 


Muokkaa kalustetta vaihtamalla laatikoita (perusominaisuus).

Laatikoiden vaihto kalusteen muokkausikkunassa tapahtuu käyttäen älykästä 'Vaihda osa'-toimintoa. Laatikkovaihtoehtoina löytyvät Hettich Atira ja Blum Oy:n Legrabox, Tandembox ja Metabox laatikot ominaisuusvariaatioineen. Ominaisuuksia ovat mm. koko, väri-, hidastin- ja kantavuusvaihtoehdot. Hidastin vaihtoehtoina ovat Blumotion ja Blumotion Tip-On. Tip-On vaihtoehto poistaa automaattisesti laatikon etusarjalta vetimen ja vastaavasti vedin palautuu etusarjalle, jos vaihto suoritetaan toisin päin.

Siirrä työstötiedot suoraan tuotantoon NC-linkin avulla (tuoteoptio).

Tuotetietoa siirretään NC-linkin avulla suoraan InD:stä nykyaikaiselle työstökeskukselle teknologisena dxf-tiedostona sekä csv-tiedostona. 

Nestauksessa työstettävät artikkelit (.dxf) siirtyvät samanaikaisesti materiaalin (.csv) kanssa.

Siirrettävän materiaalin tuotetiedot määritellään asiakaskohtaisesti ja niitä voidaan hyödyntää tuotetarroissa.

Paloittelusahan ja palkkipöydän/poran yhdistelmässä työstettävät artikkelit siirretään sahalle csv-muodossa ja cnc:lle dxf-muodossa.

Teknologiakumppaneita ovat Biesse bSolid- ja SCM Maestro -CAD/CAM -ohjelmistot.

Visualisointi (LightWorks, tuoteoptio)

Käyttökohteet

Jos kuville asetetaan vaatimuksia valokuvamaisuudesta, niin LW-visualisointi tarjoaa työkalut sille.

Tämän option avulla:

  • Lisäät pinnoille erilaisia materiaaleja laajasta materiaalikirjastosta. Voit lisätä pinnoille myös omia valokuviasi tai skannattuja materiaaleja.
  • Muokkaat pintojen ominaisuuksia, kuten heijastavuutta, epätasaisuutta jne.
  • Lisäät malliin erilaisia valaistuksia tai valoja. 
  • Voit lisätä malliin taustan valitsemalla sen kirjastosta tai tuomalla taustaksi oman valokuvasi.

Esimerkkejä