Yleiskatsaus Vertex Ind-ohjelmaan

Vertex Ind tarjoaa monipuoliset työkalut kiintokalusteiden suunnitteluun aina myynnistä virheettömään tuotantoon. Nykyaikaisen käyttöliittymän avulla kalustuksen kolmiulotteinen malli on helppo hahmottaa ja kalusteen muokkaaminen on joustavaa. Ohjelma hallitsee suuren määrän kalustamiseen liittyviä sääntöjä ja tekee automaattisia tarkistuksia suunnittelun aikana.

Runkomateriaali valitaan kolmikerros- tai MEL-levyistä, runkokirjasto on kattava ja rungot mitoitetaan halutuilla päämitoilla ja varustellaan halutuilla komponenteilla.

Kalusteet ovat älykkäitä ja ne on mallinnettu valmistustarkkuudella, joten syntynyt työstögeometria voidaan siirtää suoraan työstökoneille käytettäväksi. Tämä nopeuttaa erikoismittaisten ja yksilöllisten kalusteiden valmistusta. Piirustukset/työmääräimet, materiaaliluettelot ja sahauslistat päivittyvät automaattisesti kalustetta muutettaessa. Kalusteita ja niiden komponentteja on mahdollista muokata massavaihtona.Kun tietojen käsin keräämistä ja uudelleen syöttämistä tuotannossa ei tarvita, myös inhimilliset virheet poistuvat. Suunnittelun tuloksena syntyy tietomalli, jonka tuotetietoja voidaan hyödyntää muun muassa materiaaliperusteisessa hinnanlaskennassa, tuotannonohjauksessa ja laskutuksessa.

Kalustetun tilan 3D-malli on mahdollista siirtää ulkoisiin ohjelmiin kääntäjien avulla.