Vertex BD 2021 julkaisupäivä on 11.11.2020


Näin saat uuden version käyttöösi

Ota yhteys pääkäyttäjään (ellet sitten itse vastaa Vertex BD-ohjelman päivityksestä) ja pyydä häntä tekemään päivitys. Lähetämme pääversion asennuspaketin ja uuden lisenssin sähköpostilla tiedossamme olevalle pääkäyttäjälle (Technical contact person), jonka vastuulla päivityksen tekeminen on yrityksessänne. Jakelu alkaa 20.11.2020. Tavoitteena on jakaa päivitykset 17.12.2020  mennessä. Jos viesti ei ole saavuttanut oikeaa henkilöä, ota yhteys Vertex Systems Oy: order@vertex.fi

Mikä versio sinulla on käytössä?

Vertexin ohjelmaversion löydät ohjelman yläpalkista. Esimerkiksi Vertex BD 2020 / 26.0.14.

  • Ohjelmistoversion ensimmäinen numero (esim. 26) kertoo pääversion, toinen (0) väliversion ja kolmas (14) korjauspaketin numeron.


Tiedostomuotojen yhteensopivuus

Uudemmalla pääversiolla tehtyjä tai muokattuja malleja ja kuvia et voi lukea vanhemmilla pääversioilla.

Yhteistyö

Jos työskentelet yhdessä muiden Vertex-käyttäjien kanssa tai päämiehelläsi on Vertex, ja toimitat heille malleja ja/tai piirustuksia, on teidän syytä sopia yhteinen ajankohta, jolloin ohjelman pääversio päivitetään.

Vertex BD ja DS yhteiskäyttö

Jos Vertex BD on kytketty yhteen Vertex DS -järjestelmän kanssa, on molemmat päivitettävä samanaikaisesti. Vertex DS-pääversion päivitys kannattaa tilata Vertex Systems Oy:ltä.

Ohjelmistolisenssi

Tarvitset uuden lisenssikoodin kun päivität uuteen pääversioon.

  • Selvitä millä tekniikalla Vertex ohjelmiston lisensointi teillä hallitaan.
  • Vanhemmat tekniikat tarvitsevat erillisen suojaustiedoston jokaiselle pääversiolle ja silloin tuo suojaustiedosto on syytä olla tallessa, jotta ohjelma voidaan käynnistää pääversion päivityksen jälkeen.
  • Katso asennusohjeesta ohjelmiston lisensointitavat: Vertex BD 2021 (27.0) lisenssointi

Tiedostopalvelin vai yksittäisasennus

Yrityksissä joilla on useampia Vertex BD-ohjelmia käytössä (Ilman Design Stream:iä) on syytä käyttää tiedostopalvelinasennusta, jotta kaikki suunnittelijat voivat työskennellä tarvittaessa yhteisten mallien, piirustusten ja kirjastojen kanssa.

  • Kun käytössä on tiedostopalvelin, niin sekä pääversion että korjausversion päivitykset tulee tehdä tiedostopalvelimelle, ei itse työasemalle .
  • Työaseman Vertex BD päivittää itsensä tiedostopalvelimelta seuraavan käynnistyksen yhteydessä.

Aikaisemmat versiot

Julkaisemme uuden pääversion kerran vuodessa. Pääversio sisältää uusia ominaisuuksia sekä toimintojen parannuksia.

Tutustu pääversioiden uudistuksiin:

Vertex BD 2021 (27.0) (Viimeisin)

Julkaisemme huoltopäivityspaketin noin kerran kuukaudessa. Se sisältää havaittujen ohjelmistovirheiden korjauksia ja pieniä ohjelmistoparannuksia. Uusin huoltopäivitys sisältää kaikki ko. pääversioon aiemmin julkaistut korjaukset ja parannukset.

Tutustu huoltopäivityksiin:

Vertex BD 2021 (27.0) Huoltopäivitykset (Viimeisin)Päivitysohjeet

Katso pääversion päivitysohjeita:

Vertex BD 2021 (27.0) (Viimeisin)