Vertex InD 2023 julkaisupäivä on 16.11.2022

Näin saat uuden version käyttöösi

Ota yhteys pääkäyttäjään (ellet sitten itse vastaa Vertex InD-ohjelman päivityksestä) ja pyydä häntä tekemään päivitys. Lähetämme pääversion asennuspaketin ja uuden lisenssin sähköpostilla tiedossamme olevalle pääkäyttäjälle (Technical contact person) 2.12.2022 mennessä, jonka vastuulla päivityksen tekeminen on yrityksessänne. Jos viesti ei ole saavuttanut oikeaa henkilöä, ota yhteys Vertex Systems Oy: order@vertex.fi

Mikä versio sinulla on käytössä?

Vertexin ohjelmaversion löydät ohjelman yläpalkista. Esimerkiksi Vertex InD 2022 / 28.0.16.

  • Ohjelmistoversion ensimmäinen numero (esim. 28) kertoo pääversion, toinen (0) väliversion ja kolmas (16) korjauspaketin numeron.


Tiedostomuotojen yhteensopivuus

Uudemmalla pääversiolla tehtyjä tai muokattuja malleja ja kuvia et voi lukea vanhemmilla pääversioilla.

Yhteistyö

Jos työskentelet yhdessä muiden Vertex-käyttäjien kanssa tai päämiehelläsi on Vertex, ja toimitat heille malleja ja/tai piirustuksia, on teidän syytä sopia yhteinen ajankohta, jolloin ohjelman pääversio päivitetään.

Ohjelmistolisenssi

Tarvitset uuden lisenssikoodin kun päivität uuteen pääversioon.

  • Selvitä millä tekniikalla Vertex ohjelmiston lisensointi teillä hallitaan.
  • Vanhemmat tekniikat tarvitsevat erillisen suojaustiedoston jokaiselle pääversiolle ja silloin tuo suojaustiedosto on syytä olla tallessa, jotta ohjelma voidaan käynnistää pääversion päivityksen jälkeen.
  • Katso asennusohjeesta ohjelmiston lisensointitavat: Vertex InD 2023 (29.0) lisensointi.

Tiedostopalvelin vai yksittäisasennus

Yrityksissä joilla on useampia Vertex G4-ohjelmia käytössä (Ilman Flow'ta) on syytä käyttää tiedostopalvelinasennusta, jotta kaikki suunnittelijat voivat työskennellä tarvittaessa yhteisten mallien, piirustusten ja kirjastojen kanssa.

  • Kun käytössä on tiedostopalvelin, niin sekä pääversion että korjausversion päivitykset tulee tehdä tiedostopalvelimelle, ei itse työasemalle.
  • Työaseman Vertex G4 päivittää itsensä tiedostopalvelimelta seuraavan käynnistyksen yhteydessä.

Uudistukset ja huoltopaketit

Julkaisemme uuden pääversion kerran vuodessa. Pääversio sisältää uusia ominaisuuksia sekä toimintojen parannuksia.

Tutustu pääversioiden uudistuksiin:

Julkaisemme huoltopäivityspaketin noin kerran kuukaudessa. Se sisältää havaittujen ohjelmistovirheiden korjauksia ja pieniä ohjelmistoparannuksia. Uusin huoltopäivitys sisältää kaikki ko. pääversioon aiemmin julkaistut korjaukset ja parannukset.

Tutustu huoltopäivityksiin