Selailu- ja hakutoiminnot

Tällä sivulla on esitelty uudistetut hakutuloslistat sekä muita tiedon hakemiseen ja katselemiseen liittyviä uudistuksia.

 

 


 

 

Uudistetut hakutuloslistat

 

 

 

Hakutuloslistat on uudistettu. Pikavalinnalla vaihdat listausmuotoa helposti. Mukaan on tuotu mm visuaalinen dokumentin tila, joka auttaa havaitsemaan helposti vielä kesken olevat suunnitelmat

Listamuoto

 

Kuvallinen lista

 

 

Kuvallinen selaus

 

 


 

 

Muut uudistukset

 

 

 

Näet liitynnät nyt "tieto-laatikossa"

Kun viet kohdistimen nimikkeen tunnuksen päälle, ohjelma avaa tieto-laatikon, jossa on mukana nyt mahdolliset liitokset projekteihin ja tuotteisiin. (Vertex-ID: PDM-8825)

 

"Missä käytössä"-hakutulosten järjestämismahdollisuus

Ensin valitaan listausjärjestys ja sitten suoritetaan haku. Järjestely voi tapahtua Tunnuksen, Muokkauspäivän (uusin ensin) ja Tyypin –mukaan. (Vertex-ID: PDM-8451)

"Missä käytössä" esittelee vain päänimikkeet

Nyt voit valintalaatikon avulla hakea vain päänimikkeet, joissa kysytty nimike esiintyy. Tämä vähentää helpottaa joissain tapauksissa tulosten tulkintaa merkittävästi. (Vertex-ID: PDM-8616)

 

  • Toiminto on aikasemmin näyttänyt aina kaikki nimikkeet rakenteineen, joissa kysytty nimike esiintyy.

 


 

Objektien revisioiden näkyminen Projektien kautta katsottaessa

DS'n tavanomaisessa dokumenttien haussa on päällä rajoitus "Näytä vain uusimmat revisiot" (tämän saa pois valintalaatikon avulla).

Kun katsotaan dokumentteja projektin kautta, Flown avainsanalla structuretab.latestrevisionsonly voidaan määritellä myös tähän hakutuloslistaan rajoitus "Näytä vain uusimmat revisiot" (Vertex-ID: PDM-8670)

Tuotteeseen tai projektiin liittyvien objektien suodatus vain päätason luokitteiden mukaan

Liitynnät lohkossa liittyviä objekteja voidaan suodattaa myös luokitteiden avulla. Aikaisemmin luokitteet esitettiin koko laajuudessaan, jolloin listasta tulee varsin pitkä (Varsinkin jos on käytetty syviä hierarkisia luokiterakenteita) ja tämä koettiin ongelmalliseksi. (Vertex-ID: PDM-8494)

  • Nyt luokitesuodatin esittelee vain päätason luokitteet.